Nieuwsbericht
02/03/2016
NIEUW: Byodo balsemsgember-peer balsem: De combinatie van zoete peer met het pittige van gember geeft een spannende smaakervaring!Voor de fijnproevers! Op basis van appelazijn, appeldiksap, perensapconcentraat, gemberextract en zeezout. kriek-vanille balsem: Een koninklijke combinatie, zoetfruitigvan smaak. Een uitgelezen marinade voor hardekazen. Op basis van appelazijn, appeldiksap, kersensapconcentraat en vanille extract. citroenbalsem: Deze all-rounder is een must in uw azijnassortiment. Het geeft een frisse toets aan uw salades,sauzen, frisdranken, ... Combineert ook uitstekend metvis en zomerse gerechten zoals antipasti en lichte dips.Op basis van appelazijn, appeldiksap, citroensapconcentraat en citroenolie. granaatappelbalsem: De granaatappelbalsem is eenperfecte match met couscous, taboulé en andere Noord-Afrikaanse gerechten. Lekker bij wildgerechten, gans ofeend. Ook geschikt voor salades met donkere dressing.Op basis van appelazijn, appeldiksap & granaatappelconcentraat (9%). |